Hallo, ik ben Paula!

100% Guatemalteeks:
chapina in lichaam en ziel

Geboren en getogen in het betoverende land Guatemala, heb ik mijn hele leven doorgebracht in de schoonheid en rijke cultuur ervan. Na het bestuderen van Hotel Management en meer dan 15 jaar te hebben gewijd aan de gastronomie en evenementenplanning, nam mijn reis in 2019 een opwindende wending.

Samen met mijn man en onze zonen namen we de gedurfde beslissing om naar Nederland te verhuizen. Ons doel was om onze kinderen een breder perspectief te bieden, waardering voor de dingen die ze vaak als vanzelfsprekend beschouwden, en een kans om de wereld buiten hun vertrouwde omgeving te verkennen.

Bij onze aankomst in Nederland ontdekten we de nieuwsgierige fascinatie die Guatemala bij mensen opwekt. Het was toen dat het idee van Let’s go to Guatemala ontstond. Gedreven door mijn diepe liefde voor mijn land, wilde ik zijn wonderen delen en persoonlijk ontworpen reiservaringen creëren.

Met mijn familie en vrienden ben ik altijd degene die de reizen door Guatemala organiseert. Van mijn vader heb ik de smaak voor avontuur en het rijden zonder bestemming geërfd. Van mijn moeder heb ik mijn liefde voor comfort en kwalitatieve service geërfd. Dit is de perfecte combinatie die het altijd gemakkelijk maakt voor mij om unieke accommodaties, spectaculaire plaatsen, heerlijk eten en uitstekende service te vinden.

Een ontroerend moment kwam toen iemand me vertelde dat reizigers met mij meenemen naar Guatemala als een manier om mijn ouders te eren. Dat raakte mijn hart diep, en ik draag hun nalatenschap met me mee door een gracieuze gastvrouw te zijn en elke reiziger zich welkom en geliefd te laten voelen. Het is mijn manier om de liefde die zij in mij hebben geïnstilleerd terug te geven.

Dus, waarom zou je met mij reizen?

Of je nu deelneemt aan een van mijn begeleide reizen of mij het vertrouwen geeft om je reisroute te ontwerpen en je bezoek te coördineren, ik garandeer dat je de best mogelijke ervaring zult hebben. Mijn uitgebreide netwerk in Guatemala stelt me in staat om naadloze en heerlijke reizen te verzorgen.

Van het regelen van vervoer met deskundige piloten die onverwachte gebeurtenissen voorzien en afhandelen tot het terughalen van vergeten paspoorten die in hotelkluizen zijn achtergelaten, ik zorg voor elk detail zodat jij je kunt concentreren op het genieten van elk moment van je avontuur.

Als je met mij naar Guatemala reist, word je ondersteund en begeleid door een lokale gids die slechts een klik verwijderd is. Deze zekerheid stelt je in staat om elk moment te koesteren in de wetenschap dat er iemand aandachtig voor de rest zorgt.

Dus laten we samen op een onvergetelijke reis gaan, waar de magie van Guatemala zich voor je ogen ontvouwt en je de warmte voelt van een gastvrij thuis weg van huis.

#LetsGoToGuatemala #TravelLikeALocal #UnforgettableExperiences