Hallo, ik ben Paula!

100% Guatemalteeks:
chapina in lichaam en ziel

Ik ben geboren en opgegroeid in Guatemala. Ik heb Hotelmanagement gestudeerd en heb meer dan 15 jaar gewerkt op het gebied van gastronomie en evenementenplanning.

In 2019 hebben mijn man en ik besloten om met onze zonen naar Nederland te verhuizen. We wilden dat ze hun horizon zouden verbreden, hun wereldperspectief, en vooral, om te waarderen wat ze elke dag als vanzelfsprekend beschouwen.

Medio 2019 kwamen we aan in Nederland en realiseerden we ons de nieuwsgierigheid en fascinatie die Guatemala bij mensen oproept. Zo is Let’s go to Guatemala ontstaan. Om mijn liefde voor mijn land te delen door middel van persoonlijk ontworpen reizen.

Samen met mijn familie en vrienden ben ik altijd aangesteld om de reizen door Guatemala te organiseren. Van mijn vader heb ik de smaak voor avontuur. Van mijn moeder heb ik mijn liefde voor comfort en kwaliteitsservice meegekregen. Dit is de perfecte combinatie om unieke accommodaties, spectaculaire plekken, heerlijk eten en uitstekende service te vinden.

Iemand vertelde me ooit dat het meenemen van reizigers naar Guatemala ook een manier is om mijn ouders te eren. Dat raakte mijn hart. Ik oefen wat mijn ouders me hebben geleerd door een attente gastvrouw te zijn en reizigers zich welkom en thuis te laten voelen. Het is mijn manier om zoveel liefde terug te geven.